LIVRARE ȘI RETUR GRATUIT

Întrebări frecvente

1) UNDE POT SĂ PRIMESC COMANDA? 
Aceasta poate fi trimisă la o adresă aleasă de tine (la domiciliu, la locul de muncă etc. - niciodată la o căsuţă poştală).

2) POT COMANDA UN PRODUS SI PRIN TELEFON?

Comenzile se pot face doar online, insa poti apela numarul de telefon 0040 0722 844 286 si un consultant THE WOMEN'S LOCKER te va ajuta pas cu pas.

3) CAT COSTA SERVICIUL DE LIVRARE NATIONAL?

Costul de livrare este de 14.99 RON TVA inclus iar livrarea se va efectua de catre partenerul nostru in distribuție FAN CURIER.

4) SE POATE TRIMITE SI INTERNATIONAL?
Da,  THE WOMEN'S LOCKER livrează international prin intermediul partenerului DHL EXPRESS. Costurile de livrare se vor modifica automat în momentul în care completați adresa unde vreți să primiti coletul.

5) ÎN CAT TIMP VOI PRIMI COMANDA? 
Produsele se livreaza în termen de 3 – 5 zile lucrătoare pe teritoriul României, respectiv 5-10 zile lucratoare internațional din momentul primirii mesajului generat automat pentru confirmarea comenzii. În perioadele de reduceri, termenele de livrare pot creşte.

6) POT SA URMARESC COMANDA?                                                                     
Da. Accesează secțiunea referitoare la comenzile plasate, din contul tău, și vei vedea starea comenzii tale în timp real. Dacă ai plasat comanda în calitate de vizitator, te rugăm să-ți consulți căsuța poștală pentru a fi informată în legătură cu starea comenzii.

7) CUM PLATESC?                                                                    

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

THE WOMEN'S LOCKER impreuna cu procesatorul de plati EuPlatesc, va pun la dispozitie plata in rate in cazul in care detineti unul din carduri emise de urmatoarele banci : BCR, Banca Transilvania, BRD, Alpha Bank, First Bank. Numarul de rate se va selecta in  in pagina securizata a procesatorului de plati.

Ramburs - numerar la curierul care iți va livra comanda.

8) POT MODIFICA O COMANDA?
In cazul in care doriti sa modificati o comanda lansată, vă rugăm să ne contactați telefonic în cât mai scurt timp și să precizați numarul și datele comenzii pe care il puteți regasi in e-mailul de confirmare pe care l-ați primit in momentul efectuarii comenzii.

9) POT SCHIMBA UN ARTICOL?
Da, în cazul în care marimea nu este potrivită sau exista vreun defect de fabricație poti schimba produsul GRATUIT. Scrie-ne in termen de 14 zile, iar un operator THE WOMEN'S LOCKER te va contacta în cel mai scurt timp pentru a iți oferi suport. 

10) CUM RETURNEZ UN ARTICOL?

Echipa THE WOMEN`S LOCKER iși doreste ca tu să porti numai ceea ce ți se potrivește perfect, așa ca am facut procesul de retur foarte usor si GRATUIT*.
Pentru a continua această acțiune, trebuie să ne contactezi la team@womenslocker.eu  sau 0040 722844286 și să soliciți o returnare, iar în aproximativ 5 zile un curier va ajunge la tine pentru ridicarea returului. Asigura-te că ai pregătit pachetul și produsele se află în aceeași stare în care le-ai primit.

THE WOMEN'S LOCKER SRL îşi rezervă dreptul de a refuza rambursările solicitate în afara termenului prevăzut sau în cazul articolelor care nu se află în aceeaşi stare ca atunci când au fost primite.

11) CÂND IMI VOI PRIMI BANII INAPOI?
In cel mai scurt timp, daca totul este in regulă cu returul tău (articolele trebuie să fie în starea initiala şi să fie etichetate), vei primi un e-mail de confirmare, prin care vei fi informat că suma va fi plătită în contul tău în câteva zile. Suma aferentă returului va fi returnată în contul IBAN mentionat de tine in formularul de retur. Nu uita că rambursarea unei sume pe un card de credit depinde întotdeauna de bancă.

Ai nevoie de ajutor?
+40722844286  
team@womenslocker.eu
Luni - Duminica: 09:00 la 18:00